Pikkujoulut Bucket&Bar Minigolfissa 9.12.

Aiemmasta suunnitelmasta poiketen, suuntammekin yhdessä minigolfaamaan! Tule mukaan viettämään hauskaa iltaa kera kollegoiden! Tapahtumassa ei ole ruokailua, mutta pikkujouluvirvokkeita on tarjolla. Tapahtuma alkaa klo 18. Deadline ilmoittautumiselle on 7.12.2022.

Kuukausikokous ja luento: EHL Kati Ylä-Tuuhonen luennoi limakalvomuutoksista

Kuukausikokous luultavasti Soutupaviljongilla ja luennoitsija. Luento lähetetään myös etänä; linkki lähetetään koko jäsenistölle sähköpostiin ennen kokousta. Soutupaviljongilla kokouksessa on kaikille ilmoittautuneille ilmainen ruoka tarjolla. Jos et ole muistanut ilmoittautua luennolle, olet silti tervetullut kokoukseen (myös ruokailu onnistuu, jos ja kun ruokaa riittää yli). Ruokailu alkaa klo 17:30 ja varsinainen ohjelma alkaa klo 18:00.

Kuukausikokous Plandentin tiloissa Hervannassa

Kuukausikokous Plandentin tiloissa Hervannassa ja luennoitsija. Luento lähetetään myös etänä; linkki lähetetään koko jäsenistölle sähköpostiin ennen kokousta. Soutupaviljongilla kokouksessa on kaikille ilmoittautuneille ilmainen ruoka tarjolla. Jos et ole muistanut ilmoittautua luennolle, olet silti tervetullut kokoukseen (myös ruokailu onnistuu, jos ja kun ruokaa riittää yli). Ruokailu alkaa klo 17:30 ja varsinainen ohjelma alkaa klo 18:00.

Kuukausikokous Soutupaviljongilla ja luennoitsija

Kuukausikokous Soutupaviljongilla ja luennoitsija. Luento lähetetään myös etänä; linkki lähetetään koko jäsenistölle sähköpostiin ennen kokousta. Soutupaviljongilla kokouksessa on kaikille ilmoittautuneille ilmainen ruoka tarjolla. Jos et ole muistanut ilmoittautua luennolle, olet silti tervetullut kokoukseen (myös ruokailu onnistuu, jos ja kun ruokaa riittää yli). Ruokailu alkaa klo 17:30 ja varsinainen ohjelma alkaa klo 18:00.

Kesäkandien ja syventävää käytännön harjoittelua suorittavien afterwork

Tampereella kandikesää viettävien tai syventävää käytännön harjoittelua tekevien vuosittainen tapaaminen Pyynikin näkötornilla. Tule tapaamaan muita seudun uraansa aloittelevia hammaslääkäreitä. Luvassa rentoa hengailua, munkkikahvittelua ja vertaistukea! Jos sää ei suosi ulkona oleskelua, niin siirrymme muutaman korttelin päähän seuran toimistolle osoitteeseen Pirkankatu 11 a 2, 33230 Tampere.

Kuukausikokous Soutupaviljongilla ja luennoitsija

Luentoilta 2x 60min Soutupalviljongilla

Luentoilta 2x 60min Soutupalviljongilla. Aihe ja luennoitsija tarkentuu myöhemmin. Ruokailu paikan päällä on ilmainen jäsenistölle. Luento lähetetään myös etänä; linkki lähetetään koko jäsenistölle sähköpostiin ennen luentoa. Soutupaviljongilla kokouksessa on kaikille ilmoittautuneille ilmainen ruoka tarjolla. Jos et ole muistanut ilmoittautua luennolle, olet silti tervetullut paikan päälle (myös ruokailu onnistuu, jos ja kun ruokaa riittää yli). Ruokailu […]

Kuukausikous ja luennoitsija EHL Anna Liukkonen: endodontiaa päivystäjälle

Pikkujoulut

Seuran pikkujoulut klo 18. Aika ja paikka ja ohjelma tarkentuvat myöhemmin.