Kevätretki

Tahls kevätretki

Peruttu vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Kandien afterwork

Tampereella kandikesää viettävien tai syventävää käytännön harjoittelua tekevien vuosittainen tapaaminen Pyynikin näkötornilla.

Vapaa

Kuukausikokous, luento-osuus alkaa klo 18.

Kuukausikokous Soutupaviljongilla. Kaikille jäsenille ilmainen ruokailu alkaa klo 17:30 ja luennoitsija aloittaa klo 18:00. Luento lähetetään myös etänä.

Melakisa

Melakisa Tampereella. Luvassa jo useamman vuosikymmenen kestänyt vuosittainen kisailu Turun hammaslääkäriseuran kanssa. Tänä vuonna Turkulaiset saapuvat kisailemaan Tampereelle. Leikkimielisen kisan jälkeen luvassa saunomista ja syömistä.

Nuorten ilta

Kolmas kerta toden sanoo: jos koronatilanne sallii, niin järjestämme vihdoin kaikille seuran nuorille ja nuorenmielisille jäsenille ilmaisen tapaamisen, jossa suunnitteilla mukavaa yhdessä tekemistä VR-lasipelailun ja yhteisen ruokailun ja illanvieton merkeissä. Tule viettämään iltaa mukavassa seurassa ja tutstumaan uusiin nuoriin kollegoihin!

Vapaa

Vaalikokous. Luennoitsija aloittaa klo 18.

Vaalikokous. Paikka tarkentuu lähempänä kokousta. Kaikille jäsenille ilmainen ruokailu alkaa klo 17:30 ja luennoitsija aloittaa klo 18:00. Luento lähetetään myös etänä koko jäsenistölle.