Kandien afterwork

Tampereella kandikesää viettävien tai syventävää käytännön harjoittelua tekevien vuosittainen tapaaminen Pyynikin näkötornilla.

Kuukausikokous ja liiton ilta

Kuukausikokous mahdollisesti Soutupaviljongilla. Luento lähetetään myös etänä; linkki lähetetään kaikille sähköpostiin ennen kokousta. Soutupaviljongilla kokouksessa on kaikille ilmoittautuneille ilmainen ruoka tarjolla. Jos et ole muistanut ilmoittautua luennolle, olet silti tervetullut kokoukseen (myös ruokailu onnistuu, jos ruokaa riittää yli). Ruokailu alkaa klo 17:30 ja luennoitsija aloittaa klo 18:00.

Melakisa

Perinteinen kisailu Turun hammaslääkäriseuran kanssa. Ohjelma on yllätys ja toteutetaan tänä vuonna Tampereella. Tietoa jäsenistölle seuraa sähköpostilla.

Luentoilta: EHL Tero Ellilä pitää 2x60min luennot radiologiasta. Tarkka luennon aihe tarkentuu lähempänä.

Luentoilta luultavasti Soutupaviljongilla. Luento lähetetään myös etänä; linkki lähetetään kaikille sähköpostiin ennen kokousta. Soutupaviljongilla kokouksessa on kaikille ilmoittautuneille ilmainen ruoka tarjolla. Jos et ole muistanut ilmoittautua luennolle, olet silti tervetullut kokoukseen (myös ruokailu onnistuu, jos ruokaa riittää yli). Ruokailu alkaa klo 17:30 ja luennoitsija aloittaa klo 18:00.

Luento: etualueen kulunut purenta luennoitsijana EHL Hanna Mustanoja ja vaalikokous

Kuukausikokous mahdollisesti Soutupaviljongilla. Luento: etualueen kulunut purenta luennoitsijana EHL Hanna Mustanoja ja kuukausikokous. Luento lähetetään myös etänä; linkki lähetetään kaikille sähköpostiin ennen kokousta. Soutupaviljongilla kokouksessa on kaikille ilmoittautuneille ilmainen ruoka tarjolla. Jos et ole muistanut ilmoittautua luennolle, olet silti tervetullut kokoukseen (myös ruokailu onnistuu, jos ruokaa riittää yli). Ruokailu alkaa klo 17:30 ja luennoitsija aloittaa […]