Kuukausikokous ja Kati Ylä-Tuuhosen luento aiheesta ”Parodontiitin hoidossa käytettävät lääkkeet”

Mitä: huhtikuun kuukausikokous ja luento Milloin: tiistaina 20.4.2021 klo 18.00 Missä: Teamsissa, linkki tapahtumaan lähetetään vielä lähempänä (Pirkanmaan kokoontumisrajoitus 6höl:ä on voimassa ainakin Vappuun saakka, joten paikan päälle ei vielä päästä) Kuka luennoi: parodontologian ehl Kati Ylä-Tuuhonen aiheesta "Parodontiitin hoidossa käytettävät lääkkeet" Etänä pidettävään kuukausikokoukseen ja luennolle ei tarvitse ilmottautua, linkki tapahtumaan lähetetään kaikille seuran […]

Vapaa

Nuorten ilta

Peruttu valitsevan koronatilanteen takia ja siirretty 29.10.2021. Suunnitteilla on VR-laseilla pelailua.

Vapaa

Kevätretki

Tahls kevätretki

Peruttu vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Vapaa

Kandien afterwork

Tampereella kandikesää viettävien tai syventävää käytännön harjoittelua tekevien vuosittainen tapaaminen Pyynikin näkötornilla.

Vapaa

Kuukausikokous, luento-osuus alkaa klo 18.

Kuukausikokous Soutupaviljongilla. Kaikille jäsenille ilmainen ruokailu alkaa klo 17:30 ja luennoitsija aloittaa klo 18:00. Luento lähetetään myös etänä.

Vapaa

Melakisa

Melakisa Tampereella. Luvassa jo useamman vuosikymmenen kestänyt vuosittainen kisailu Turun hammaslääkäriseuran kanssa. Tänä vuonna Turkulaiset saapuvat kisailemaan Tampereelle. Leikkimielisen kisan jälkeen luvassa saunomista ja syömistä.

Vapaa

Nuorten ilta

Kolmas kerta toden sanoo: jos koronatilanne sallii, niin järjestämme vihdoin kaikille seuran nuorille ja nuorenmielisille jäsenille ilmaisen tapaamisen, jossa suunnitteilla mukavaa yhdessä tekemistä VR-lasipelailun ja yhteisen ruokailun ja illanvieton merkeissä. Tule viettämään iltaa mukavassa seurassa ja tutstumaan uusiin nuoriin kollegoihin!

Vapaa

Vaalikokous. Luennoitsija aloittaa klo 18.

Vaalikokous. Paikka tarkentuu lähempänä kokousta. Kaikille jäsenille ilmainen ruokailu alkaa klo 17:30 ja luennoitsija aloittaa klo 18:00. Luento lähetetään myös etänä koko jäsenistölle.

Vapaa