Jäsenet

Liity jäseneksi

Hammaslääkäri! Jos et vielä ole jäsen, liity joukkoomme. Jäsenyyden ainoana edellytyksenä on Suomen Hammaslääkäriseura Apollonian ja Suomen Hammaslääkäriliiton jäsenyys.

Vapaamuotoiset jäsenhakemukset voi lähettää sähköpostitse suoraan Tampereen Hammaslääkäriseuran arkistonhoitajalle. Jäsenhakemuksesta tulee ilmetä nimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, kotiosoite, puhelinnumero sekä tieto Apollonian ja Suomen Hammaslääkäriliiton jäsenyydestä ja tieto edustamastasi sektorista virka / yksityinen.

Lisätietoja ja jäsenhakemukset:

Jäsenmaksu vuonna 2019

Tampereen hammaslääkäriseuran jäsenmaksu vuonna 2019 on 70€, jäsenmaksun maksutiedot lähetetään jäsenistölle sähköpostitse maaliskuun aikana.

Jäsenmaksusta vapautettuja ovat vuonna 1954 ja aiemmin syntyneet sekä kunniajäsenet.

Mikäli olet uusi jäsen tai sinulla on kysyttävää jäsenmaksuun ja sen maksamiseen liittyen, voit lähettää tiedustelut jäsenmaksuasioista seuran rahastonhoitajalle Heidi Kortesluomalle: rahastonhoitaja.tahls@gmail.com

Jäsenmaksu vuonna 2019