Tapahtumakalenteri

Tulevat tapahtumat

Kuukausikokous 15.9.2020 Liiton ilta pidetään Tampereen Soutupaviljongilla 15.9.2020 ja puhumaan saapuu varatoiminnanjohtaja Anja Eerola. Anjalla on tarkoitus tuoda Liiton tuoreimmat kuulumiset ja varmasti keskustelulle on aikaa, joten nyt on erinomainen mahdollisuus saada vastaus mieltä askarruttaviin kysymyksiin Liiton taholta. Ilta aloitetaan klo 17.30 ruokailulla ja siitä siirrymme jouhevasti Liiton puheenvuoroon n. klo 18. Illan päätteeksi pidetään vielä Seuran kuukausikokous.

Ilmoittautumiset ja mahdolliset ruokarajoitteet/allergiat osoitteeseen ilmoittautumiset.tahls@gmail.com 7.9.2020 mennessä.

Koronatilanteen mielessä pitäen pyydämme, ettet osallistu tapahtumaan, jos sinulla on hengitystieinfektioon tai koronaan viittaavia oireita.

Nuorten ilta 30.10.2020 Nuorten illan siirtynyt ajankohta on Halloweenin kynnyksellä! Suunnitelma on sama kuin keväällä eli menemme pelaamaan VR-pelejä Portaaliin.

Melakisa Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen Turun Hammaslääkäriseura on vetäytynyt tämän vuoden Melakisasta. Näin ollen Melakisa siirtyy vuoteen 2021 ja tapahtumapaikkana loistaa silloin Tampere.

Kuukausikokous ja luentoilta aiheena kipu 27.10.2020 Luennoimaan saapuvat keväältä siirtynyt EL Aki Hietaharju sekä EHL Ulla Kotiranta. Illan aikana on tarkoitus kattavasti käydä läpi kipu-aihetta.

Vaalikokous 24.11.2020 Vaalikokoukseen saapuu luennoimaan suu- ja leukakirurgi Anna Norppa. Luennon aihe tarkentuu vielä lähempänä.

Pikkujoulut ja kevennetty kuukausikokous 11.12.2020 Pöytäjuhlaa pukkaa! Tonttulakki valmiiksi ja käy pöytään.

Ajankohtaista

Syksyn tapahtumien osalta seuraamme tiiviisti koronatilannetta ja viranomaisohjeita koskien tapahtumien järjestämistä. Selvitämme parhaillaan myös mahdollisuutta osallistua luennoille ja kokouksiin etänä. Tilanteen voivat muuttua nopeasti ja pyrimme aina välittömästi jäseniämme muutoksista informoimaan. Mikäli Sinulla on jotain kysymyksiä järjestelyihin liittyen, voit myös aina olla meihin päin yhteydessä.