Tapahtumakalenteri

Tulevat tapahtumat

Vaalikokous pidetään tiistaina 24.11.2020 klo 18.00 Tampereen Soutupaviljongilla (osoite Hatanpääntie 6). Paikalle voi saapua 17.30 alkaen ruokailemaan. Kokoukseen ja luennolle voi osallistua myös etänä – muista kuitenkin ilmoittautua! Etäosallistuminen tapahtuu Teams-alustalla ja saat osallistumislinkin sähköpostiisi ennen tapahtumaa. Osallistua voi niin älypuhelimella (muista ladata Teams sovellus etukäteen sovelluskaupastasi) kuin läppärillä tai pöytäkoneellakin (näiden kohdalla joko Teams-ohjelmalla tai selaimen kautta).

Soutupaviljongille otetaan vain rajattu määrä osallistujia, mutta etäyhteyden päähän mahtuu vaikka koko Seura. Ilmoitathan siis ilmoittautumisesi yhteydessä haluatko osallistua tapahtumaan paikan päällä vai etänä.

Illan luennoija on ehl Anna Norppa aiheenaan ”Hampaanpoiston yhteydessä huomioitavia asioita”.

Kokouksen ja luennon ajan pyydämme osallistujia noudattamaan turvavälejä, hyvää käsihygieniaa ja käyttämään kasvomaskia. Seura tarjoaa maskit kaikille.

Iltaa on tukemassa Colgate.

Pikkujoulut ja kevennetty kuukausikokous 11.12.2020  on PERUTTU. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi olemme tulleet siihen tulokseen, että Pikkujoulut perutaan. Toivotaan että ensi vuoden puolella pääsemme myös näitä sosiaalisia tapahtumia taas turvallisesti viettämään. Virratkoon Glögi ja paistukoon maistukoon Pipari kotioloissa!

Kiinnostaisiko osallistua Liiton paikallistoiminnan valiokuntaan – nyt on
tilaisuutesi!

Haluatko osallistua Suomen hammaslääkäriliiton toimintaan? Kiinnostaako etenkin paikallistoiminta? Liiton paikallistoiminnan valiokunnasta voisi löytyä paikka juuri sinulle. Osallistuminen paikallistoiminnan valiokunnassa osallistuisit kokouksiin 2-3 kertaa vuodessa (ei vaadi suurta valmistautumista) sekä paikallistoiminnan neuvottelupäiville (2päivää) kerran vuodessa. Liitto maksaa kokouksista päivärahan ja matkoista matkakorvaukset. Neuvottelupäiville saa oman majoituksen ilman huoneen jakoa. Jos aihe herätti kiinnostuksesi, voit sähköpostitse kysellä lisätietoa Seuran pj:ltä Jarkko Kallialalta (kalliala.jarkko@gmail.com).